logo_nadirheader_nadir
Home Over Nadir Consult Therapiën Tarieven Contact

Welkom

Welkom op de website van Praktijk Nadir, Natuurgeneeskunde voor dieren! Bent u op zoek naar een natuurlijke manier om uw dier te helpen, dan bent u hier aan het juiste adres. Ik ben gediplomeerd veterinair natuurgeneeskundige en met mijn praktijk help ik dieren met fysieke en mentale problemen op een natuurlijke wijze.

Ik kan geen dierenarts vervangen, bij ernstige problemen of twijfel wordt altijd doorverwezen naar een dierenarts.

Natuurgeneeskunde voor dieren

Mijn doel als therapeut is het hele dier fysiek, mentaal en energetisch in balans te brengen en te houden met natuurlijke middelen en maatregelen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende therapiën, zoals klassieke homeopathie, Bach remedies, essentiële oliën, kruiden, celzouten en voedingssupplementen. Daarnaast zijn massage, TTeam of Reiki waardevolle behandelingsmethoden en ik geef advies over voeding, beweging, huisvesting, opvoeding, etc.

In de natuurgeneeskunde wordt een groot beroep gedaan op het zelfgenezend vermogen van het dier. Door een holistische aanpak wordt niet alleen naar de klacht gekeken, maar naar het hele dier en zijn omgeving.

Honden, katten, paarden, konijnen, kleine knaagdieren, landbouwhuisdieren zoals koeien, schapen, geiten en varkens zijn welkom in mijn praktijk.

Natuurlijk & Nuchter - Nederland & België